Intravel

Fontos tudnivalók az oldalról

Felelősségi nyilatkozat

Az oldalt egyszerű magánemberek, hobbiként szerkesztik. Nem áll mögöttünk semmilyen utazási iroda, cég, szervezet vagy párt. Mivel az oldalon szereplő cikkeket szabadidőben, munka mellett írjuk, így nincs lehetőségünk a cikkekben szereplő információk folyamatos frissen tartására. Bár igyekszünk az oldalakon szereplő menetrendeket és árakat mindig frissíteni, ez nem mindig sikerül időben. Ezért, ha tényleg utazni szeretnél, akkor utazás előtt mindig tájékozódj a hivatalos csatornákon is (pl.: hivatalos menetrendek, díjszabások)! Az egyes útleírások mindig a látogatásunk idején érvényes információkat tartalmazzák, azonban ezek elavulttá válhatnak a változó politikai és gazdasági helyzet miatt. Az oldalon szereplő információk esetleges elavultságából eredő károkért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni.

Szerzői jogi nyilatkozat

Az intravel.hu-n található teljes tartalom az oldal szerzőinek tulajdonát képezi, és a (1999. évi LXXVI. tv. alapján), szerzői jogi védelem alatt áll. A tartalom bárminemű – akár részleges – felhasználásához a szerzők előzetes írásbeli engedélye szükséges. A cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, az intravel.hu-ra való hivatkozással lehet, amennyiben annak tartalmát a hivatkozó semmiben nem változtatja meg, valamint egyértelműen kattintható, aktív linkkel hivatkozik az intravel.hu-ra!

Adatvédelem

Az esetlegesen tudomásunkra jutott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Kommentelés szabályai

Az oldalon a hozzászólások előmoderálás után jelennek meg, elkerülendő a troll-kommentek elszaporodását. Az értelmes, építő kritikát természetesen szívesen fogadjuk, viszont nem kívánunk táptalajt biztosítani gyűlölködéshez, spameléshez. Igyekszünk a lehető leghamarabb elbírálni a beérkezett kommenteket. Megértéseteket köszönjük!