Intravel

Ez a vonat elment

Mint azt bizonyára észrevettétek az oldal lényegében egy éve nem frissült. Ennek oka egyszerű, és nyilván ti is tudjátok: Az elmúlt több mint egy év nem épp az utazás aranykora volt. Mivel a helyzet továbbra is bizonytalan és kilátástalan, így nem tudunk ígérni, hogy mikor jelentkezünk legközelebb tartalommal. Talán soha. Az oldalt nem töröljük (egyelőre) korábbi cikkeink itt maradnak az utókornak, olvassátok őket nyugodtan, azonban annak tudatában, hogy a bennük szereplő információk nem kerültek frissítésre, így egy azóta már esetleg elavult, régi állapotot tükröznek. Ha lesz új mondanivalónk, akkor természetesen később még visszatérhetünk.

Mindenkinek jó utazásokat kíván az Intravel csapata!

20180811_103906
Belgrád kihalt állomása

Ha tetszett, megosztásodat köszönjük!

2 gondolatok ezen: “Ez a vonat elment

  1. dieter

    Remélem lesz folytatás, nagyon érdekes útleírásokat, utazási tanácsokat, ötleteket olvashattunk, több helyen jómagam is jártam. Sokszor úttörő munkát is végeztetek, több helyről korábban szinte semmilyen magyar nyelvű leírás nem volt. Pl. Zaporizzsja-ról szóló beszámoló a második magyar nyelvű találat a Google-n! További sok sikert!!

    1. ruba A Bejegyzés szerzője

      Köszönjük szépen a kedves szavakat, örülünk, ha kicsit tudtunk segíteni. Ha van rá módunk, mindenképpen folytatjuk a munkát, ám sajnos egyelőre nem úgy néz ki, hogy ez a közeljövőben megtörténik. Mindenesetre reméljük a legjobbakat 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük